.
صفحه اصلي آرشيو جستجو پيوند ها تماس با ما
 
آخرین عناوین
سهم استانها در کابینه دولت احمدی نژاد
شهر تهران دارای بیشترین سهمیه در دولت بوده و متولدین تهران 7 پست از 21 پست وزارتی را اشغال کرده اند.در حالیکه در دولت های هاشمی و خاتمی نفرات زیادی از استانهای محل تولد آنها یعنی کرمان و یزد در کابینه حضور داشتند اما در حال حاضر از استان سمنان که استان زادگاه رئیس جمهور میباشد کسی در کابینه حضور ندارد...
سهم استانها در کابینه دولت احمدی نژاد

آیا تا به حال با خود اندیشیده اید که وزرای دولت نهم اصالتا" متولد کدام استان کشورمان هستند.
در این گزارش سعی شده است تا پاسخ این سوال را برای خوانندگان گرامی روشن سازد.
مشخصات اعلام شده وزرا نشان می دهد که شهر تهران دارای بیشترین سهمیه در دولت بوده و متولدین تهران 7 پست از 21 پست وزارتی را اشغال کرده اند .
در واقع سهم متولدین تهران از کابینه، یک سوم پست ها می باشد.
البته باید در نظر داشت که وزرای متولد تهران هر یک ممکن است دارای وابستگی های استانی بوده و اصالتا به یکی از شهرستان ها و یا اقوام ایرانی وابسته باشند.
پس از تهران، اصفهانی ها با سه سهمیه در دولت حاضر هستند، محمد سعیدی کیا وزیر مسکن، محسنی اژه ای وزیر اطلاعات و علیرضا علی احمدی وزیر آموزش و پرورش با عنوان متولدین اصفهان معرفی شده اند اگرچه ممکن است برخی دیگر از وزرا نیز که متولد اصفهان نیستند، به اصفهانی بودن شهره باشند.
نکته مهم درباره وزرای اصفهانی دولت، سابقه و شهرت ویژه آنان در کابینه جدید است. سعیدی کیا و محسنی اژه ای تقریبا شناخته شده ترین وزرای دولت احمدی نژاد هستند و به نظر می رسد نفوذی بیش از عنوان خود در جهت گیری های دولت داشته باشند.
استانهای خوزستان و گلستان هم با دو سهمیه در کابینه رتبه بعدی را دارا هستند و جالب آنکه هر دو وزیر گلستانی از میان نمایندگان مجلس هفتم بوده اند. منوچهر متکی نماینده سابق شهرستان بندرگز که در حال حاضر وزیر امور خارجه است و محمد عباسی نماینده سابق گرگان نیز که در حال حاضر وزیر تعاون میباشد.
استان های آذری نشین به استناد آمار و مشخصات شناسنامه ای تنها یک وزیر در دولت دارند (پرویز فتاح وزیر نیرو از ارومیه). هرچند مرحوم جمال کریمی راد وزیر فقید دادگستری نیز متولد قزوین بود.
استان فارس و شیرازی ها هم تنها یک سهم در کابینه دارند که آن هم سلیمانی وزیر ارتباطات از شهرستان کازرون میباشد.این در حالیست که طهماسبی وزیرسابق صنایع هم متولد شیراز بود. اگرچه لنکرانی وزیر بهداشت نیز مدت ها رئیس بیمارستان شیراز بود و از همین سمت به وزارت، راه یافته است .
نکته مهم در باره کابینه احمدی نژاد آنست که در حالیکه در دولت های هاشمی رفسنجانی و سیدمحمدخاتمی نفرات زیادی از استانهای محل تولد آنها یعنی کرمان و یزد در کابینه حضور داشتند اما در حال حاضر از استان سمنان که استان زادگاه رئیس جمهور میباشد کسی در کابینه حضور ندارد.
شایان ذکر است که در حال حاضر کرمانی ها فقط زاهدی وزیر علوم و یزدی ها فقط رحمتی وزیر راه را در کابینه دارند. ترکیب موجود نشانگر آن است که علاوه بر کاهش نفوذ کرمانی ها و یزدی ها و برخی استان های دیگر نظیر استان های مازندارن، گیلان و خراسان ، استان های زاگرس نشین تنها یک نماینده در کابینه دارند و البته آن هم عبدالرضا مصری وزیر رفاه و تامین اجتماعی است که حضور وی سبب شده تا استان کرمانشاه که در کابینه های گذشته همواره یک وزیر ثابت را دارا بود(بیژن نامدار زنگنه) هم اینک نیز از حضور در کابینه بی نصیب نماند.

نام وزرای کابینه احمدی نژاد با توجه به استان زادگاهشان به شرح زیر است:

1- محمد سعیدی کیا- وزیر مسکن (اصفهان)
2- عبدالرضا مصری- وزیر رفاه ( کرمانشاه)
3- سید مسعود میر کاظمی -وزیر بازرگانی ( تهران)
4- محمد حسین صفار هرندی -وزیر ارشاد( تهران)
5- غلامحسین نوذری -وزیر نفت (خوزستان)
6- کامران باقری لنکرانی- وزیر بهداشت( تهران)
7- محمد رحمتی- وزیر راه( یزد)
8- محمد سلیمانی -وزیر ارتباطات(فارس)
9- غلامحسین الهام- وزیر دادگستری ( تهران)
10- غلامحسین محسنی اژه ای- وزیر اطلاعات(اصفهان)
11- محمدرضا اسکندری -وزیر کشاورزی(خوزستان)
12- محمد مهدی زاهدی- وزیر علوم(کرمان)
13- مصطفی پور محمدی -وزیر کشور( قم)
14- سید محمد جهرمی- وزیر کار( تهران)
15- مصطفی محمد نجار -وزیر دفاع(تهران)
16- پرویز فتاح -وزیر نیرو( آذربایجان غربی)
17- داوود دانش جعفری -وزیر اقتصاد( تهران)
18- محمد عباسی -وزیر تعاون (گلستان)
19- منوچهر متکی -وزیر خارجه( گلستان)
20- علیرضا علی احمدی- وزیر آموزش و پروش ( اصفهان)
21- علی اکبر محرابیان- وزیر صنایع( مرکزی)


استفاده از اين خبر فقط با ذكر نام شمال نيوز مجاز مي باشد .
ایمیل مستقیم :‌ info@shomalnews.com
شماره پیامک : 5000592323
 
working();
نظرات خوانندگان :

نا شناس 29 فروردين 1387
دوست عزیز این که کدام وزیر در کجا متولد شده دردی را از جامعه ما دوا نمی کند . کاش به جای این مباحث به بررسی و نقد عملکرد وزرای دولت نهم می پرداختید . البته نمی دانم توان علمی و تحلیلی شما چه مقدار است و آیا اساسا جرات چنین کاری را دارید یا خیر ؟ اما محض اطلاع شما عرض می کنم در زمان وزارت آقای سعیدی کیا قیمت مسکن به بیش از دو برابر آن افزایش یافت . در زمان آقای مصری 40 درصد جامعه ما به زیر خط فقر رسیدند . در زمان آقای لنکرانی ، برای نجات بیماران روش جدید دعا درمانی باب شد . در زمان آقای اسکندری کشاورزی مملکت به قهقرا رفت و اولین وزیری بود که مضحکه خاص و عام شد . در زمان آقای زاهدی دانشگاهها دچار خفقان شدند و دانشجویان به جای نشاط سیاسی به خماری اعتیاد دچار شدند . وزیر خارجه که نیاز به توضیح ندارد ، وزیر آموزش و پرورش هم باید از معلمان در موردش شنید و قضاوت کرد . در زمان آقای محرابیان هم کل صنعت کشور و امتیازهای صنعتی به طرفداران دو آتشه اعطا شد . البته که چرا نشود بالاخره انها هم حق و حقوقی دارند ... البته مطمئنم مطلب مرا درج نمي كنيد.
نا شناس 30 فروردين 1387
در جامعه مدنی افراد بر اساس دیدگاههای مشترکشان شناخته می شوند وبه گروه های مختلف تقسیم می شوند و با انتخاب یکدیگر تشکیل گروه اجتماعی را می دهند . با توجه به آمادگی اکثریت کشور ما به تن زدن به حساسیت های قومی و طایفه ای طرح چنین مسایلی نوعی حساسیت زایی تلقی می شود . اعضای یک کابینه باید بتوانند یک تیم را تشکیل دهند وبا هم کار کنند که البته و متاسفانه چنین نیست؟
نا شناس 31 فروردين 1387
اعضاي كابينه دولت فقط شامل وزرا نمي شود بلكه معاونان رييس جمهور را نيز در بر مي گيرد كه اشاره اي به آنان نشده است مانند دكتر داودي، علي آبادي، مشايي، خانم جوادي، سعيدلو و ....

ارسال نظر :
پاسخ به :





نام : پست الکترونیک :
حاصل عبارت روبرو را وارد نمایید :
 
working();

« صفحه اصلي | درباره ما | آرشيو | جستجو | پيوند ها | تماس با ما »
هرگونه نقل و نشر مطالب با ذكر نام شمال نيوز آزاد مي باشد

سامانه آموزش آنلاین ویندی
Page created in 0.15 seconds.